Trondheim 25.09.2020

 

Pressemelding

Beach Mountain AS og Response Nordic AS forener krefter

Distribusjonsselskapene Beach Mountain AS og Response Nordic AS fa°r felles eiere og vil innga° i konsernet Spex Holding AS. Begge selskaper er i dag tilbydere av sterke merkevarer til sport- og elektronikkbransjen med hovedkontor i Trondheim.

 

Beach Mountain AS distribuerer i dag blant annet Haibike, GT, Winora, Woom, Babboe, efinity og Eddy Merckx sykler, samt en rekke andre merkevarer relatert til sykkel og fritid. Selskapet ble stiftet i 1992 med hovedkontor i Trondheim. Beach Mountain har i dag 15 ansatte og en omsetning i 2019 pa° 122 millioner kroner.

 

Response Nordic AS distribuerer i dag blant annet GoPro, Goal Zero, Volcom, Nitro, Armada og en rekke andre

merkevarer relatert til elektronikk og sport og fritid i det nordiske markedet. Selskapet distribuerer ogsa° GoPro og

Goal Zero i Belgia, Nederland og Luxembourg. Response Nordic AS ble stiftet i 2000 med hovedkontor i Trondheim.

Selskapet har i dag 30 ansatte og en omsetning i 2019 pa° 480 millioner kroner

 

To solide selskaper med ambisjoner om a° videreutvikle produkt- og tjenestetilbudet

Kravene til alle aktører i de segmenter og markeder vi opererer innenfor er i kontinuerlig utvikling. Gjennom a° forene krefter er ambisjonen a° kunne videreutvikle og tilby et forbedret produkt- og tjenestetilbud slik at va°re kunder sta°r best mulig rustet i konkurransen om forbruker.

 

I tillegg til a° intensivere jakten pa° og støtten til va°re kunder gjennom a° tilby attraktive merkevarer, vil vi gjennom felles eierskap og samlokalisering av va°re virksomheter kunne utnytte ba°de fagfunksjoner, lagerfasiliteter og infrastruktur innen IT-verktøy og drift pa° en enda mer optimal ma°te. En ma°te vi har stor tro pa° vil bedre kvaliteten pa° va°re na°værende tjenester.

Dette er uten unntak en god nyhet ba°de for ansatte, kunder og leverandører, og vi gleder oss til a° fortsette reisen inn i fremtiden sammen med va°re partnere.

De to selskapene vil ha 33 ansatte i Trondheim, 3 i Oslo samt avdelingskontor i Sverige, Danmark, Nederland og i Belgia.

 

Om ny konsernstruktur

Response Nordic og Beach Mountain AS blir 100% eid av Spex Holding AS. Invest42 AS, tidligere 100%-eier av Beach Mountain AS, vil gjennom transaksjonen bli medeier i Spex Holding AS.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.