1.  Response-nordic.no AS kan ikke benytte personopplysninger om enkeltindivider, med mindre du har gitt   oss en bekreftelse på at dette er i orden.
  2.  Du har rett til å få en oversikt over lagrede personopplysninger og hvordan Response-nordic.no AS   benytter den innhentede informasjonen.
  3.  Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til at Response-nordic.no AS benytter dine  personopplysninger, og har også rett til å få informasjonen slettet.
  4.  Enkeltpersoner har rett til å overføre opplysninger fra en tjenesteleverandør til en annen.
  5.  Response-nordic.no AS må informere deg om hvilke personopplysninger som samles inn, og ditt samtykke må aktivt gis Response-nordic.no AS.
  6.  Du har rett til å kunne korrigere informasjonen dersom denne er utdatert eller feilaktig.
  7.  Du kan be om at vi ikke benytter personalopplysninger i databehandling, men at Response-nordic.no AS kan lagre informasjonen for å kunne sende deg dine ordrer fra vår nettbutikk.
  8.  Du har rett til å stoppe behandling av personopplysninger til bruk i direkte markedsføring. Response-nordic.no AS plikter å stoppe behandlingen straks forespørselen er mottatt.
  9.  Du har rett til å bli varslet dersom personopplysninger kommer på avveie ved datainnbrudd. Response-nordic.no AS plikter å opplyse om dette innen 72 timer etter at innbruddet fant sted.

 

 Persondata vi samler inn:

 Response-nordic.no samler inn persondata ved ordresetting på https://www.response-nordic.no/ Dette inkluderer navn, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer.

 Response-nordic.no AS samler inn persondata når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Dette inkluderer navn, e-postadresse, kjønn, aldersgruppe, interesser og hvor hyppig du   ønsker å motta nyhetsbrev fra oss.

 Ved besøk på https://www.response-nordic.no/  samler vi inn opplysninger om hvilke sider du besøker, om du benytter datamaskin, telefon eller nettbrett, IP-adresser, operativsystem og hvor lang tid du bruker på vår nettside. Informasjonen lagres anonymt.

 

 Bruk av persondata:

 Response-nordic.no AS benytter innhentet informasjon når du setter ordre på Response-nordic.no for å kunne ta betalt for, og sende deg det du har bestilt. Vi ønsker også å kunne kontakte deg dersom vi må informere om feil  eller mangler ved din ordre.

 Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev vil du få tilsendt informasjon om våre nyheter, kampanjer og rabattkoder til våre abonnenter. Denne informasjonen vil bli sendt deg pr e-post.

 Innsamlet informasjon om dine bevegelser på Response-nordic.no brukes for å forbedre nettsiden. Denne lagres anonymt.

 

 Sikkerhet og oppbevaring av innsamlet data:

 Alle personopplysninger behandles i tråd med personvernloven og tilsyn med denne er underlagt Datatilsynet. Response-nordic.no AS selger ikke personopplysninger til tredjeparts aktører, men benytter personopplysninger for  markedsføring og forbedring av våre nettsider.

 Følgende firma har tilgang til ulike opplysninger vi lagrer:

 Ny Media AS: Innsamling av personopplysninger gitt ved påmelding til nyhetsbrev. Ny Media AS sender også ut våre nyhetsbrev.

 Google Analytics: Benytter informasjon om hvilke sider du besøker, om du benytter datamaskin, telefon eller nettbrett, IP-adresser, operativsystem og hvor lang tid du bruker på vår nettside. Informasjonen lagres anonymt  og benyttes for å forbedre nettsiden Response-nordic.no

 

Facebook-annonsering:

Facebook annonser.  Vi bruker annonseringsprodukter fra Facebook som betyr at vi kan målrette budskap basert på ditt tidligere adferdsmønster i butikken samt demografiske data som kjønn, alder og interesser.

Les mer om Facebook sin personvernærklerklæring her: 

https://www.facebook.com/about/privacy/update

 

Klarna Checkout:

Vi bruker Klarna Checkout som vår betalingsløsning, som gir en forenklet kjøpsopplevelse. Når du velger å gå til kassen, kan e-postadressen din, fornavn, etternavn, fødselsdato, adresse og telefonnummer automatisk overføres til Klarna AB, slik at du kan bruke Klarna Checkout. Disse brukerbetingelsene gjelder for bruk av Klarna Checkout er tilgjengelig her:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/26470/nb_no/checkout


The product is in stock.
The product is ordered from the supplier and the delivery date is confirtmed.
The product is ordered from the supplier, but the delivery date is not confirmed.
The product has to be ordered from the supplier
This product is located on the remote storage.
The product is ordered from the supplier, but the delivery date is not confirmed.
The goods ordered from our supplier's stock.
Unverified - Please contact customer service for more information.