Goal Zero Yeti 3000X
Bærbar kraftstasjon med WiFi


Bærbar kraftstasjon med høy kapasitet er utstyrt med over 3000Wh litiumbatteri for lang bruker tid på alt nødvendig utstyr. Goal Zero Yeti 3000X er perfekt for når du trenger strøm. Det er bare og trykke på en knapp, et rent alternativ til en bensindrevet aggregat. Men en omformer som produserer 2000 W kontinuerlig strøm og en 3500W bølge for å kjøre høye effekter. WiFi-tilkobling lar deg synkronisere Yeti med Goal Zero Yeti-appen for å kontrollere porter og overvåke strømforbruket ditt direkte fra telefonen. Yeti App sikrer også at du alltid har de nyeste funksjonene og funksjonene når de slippes.

 

 

 

 

Goal Zero Yeti 1500X
Litium kraftstasjon


Vår bestselgende power stasjon har nå mer kraft for å la deg takle ethvert prosjekt, innendørs eller utendørs

Vi tok alt kundene våre liker med Yeti kraftstasjoner og gjorde den enda bedre. Utstyrt med nye funksjoner og større lagringskapasitet, er våre nye store Yeti X kraftstasjoner ideelle for å drive bobiler, campinvogner, hytter, baseleirer, viktige el kurser i ditt hjem og mye mer.

Goal Zero Yeti 1500X er utviklet fra grunnen av, og er en av de mest allsidige og innovative kraftstasjonene på markedet, mobil app aktivert slik at du kan kontrollere porter og overvåke strømforbruk rett fra telefonen. Innebygde overspenningsvern og beskyttelse i flere trinn betyr stor kompatibilitet med flere enheter som spenner fra lys til bærbare datamaskiner, kjøleskap til elektroverktøy, noe som gir deg muligheten for a drive noe som trenger strøm hvor som helst. Yeti App sikrer også at du alltid har de nyeste funksjonene når de slippes.

 

 

 

 

 

Goal Zero Yeti 1000X
Lithium Portable Power Station


Vi tok alt våre kundene liker med Yeti-opplevelsen og gjorde den enda bedre. Utstyrt med nye funksjoner, er våre nye store Yeti X kraftstasjoner ideelle for å drive bobiler, campingvogner, hytter, camping eller viktige strøm kurser i ditt hjem og mer.

Fra lys til bærbare datamaskiner, kjøleskap til elektroverktøy, kjør alle enhetene dine med den rene og stille Goal Zero Yeti 1000X. Goal Zero Yeti 1000X er designet for å være den mest allsidige og nyskapende kraftstasjonen på markedet og har en patentsøkt 1500 W vekselstrømsomformer designet for å takle enhver jobb, både inne og ute. Ingen flere skjøteledninger, ikke mer bensin, ikke flere røyk - ganske enkelt sagt, Goal Zero Yeti 1000X er pålitelig kraft ved å trykke på en knapp slik at du kan gi strøm hvor som helst, hvor som helst.

 

 

 

Yeti 500X


Med over det dobbelte av lagringskapasiteten til Yeti 200X, vil Yeti 500X holde hele familien din med strøm gjennom ethvert eventyr eller utflukt.


500X er designet for å pakke 20% mer kraft i et 20% mindre og lettere skall enn forgjengeren. Det er 500X perfekt for lengre campingturer, eller andre steder uten tilgang til strøm, eller steder hvor man trenger nød strøm.


Lader telefoner, bærbare datamaskiner, kameraer, droner, lys, bærbare kjøleskap og mer.

 

 

Goal Zero Yeti 200X Portable Power Station

Den hittil letteste kraftstasjonen, er den nye Yeti 200X som leverer 187 Watt-timers litiumkraft og den nyeste hurtigladeteknologien i en kompakt, lett design. Enten du er på vei i noen dager eller hele uken, har du den perfekte mengden strøm for å holde dine nødvendigheter oppladet fra dør til destinasjon og tilbake igjen.

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.