I 1991 dro Richard Woolcott og Tucker Hall på en snowboardtur som ville forandre livet deres for alltid. Tucker hadde nettopp blitt sagt opp, men det ville ikke stoppe ham fra å delta på sin årlige Tahoe tur for å besøke Nathan Fletcher og Mark Gabriel.  Det var deres første virkelige erfaring pudder og den nye besettelsen ville ikke stoppe der.

 

To uker senere avsluttet Richard sin jobb for å kjøre snowboard. Han og Tucker hadde også snakket om å starte et klesfirma under Tahoe-turen, men ingenting var ferdigstilt. Senere på våren kom de to med ideen om å starte et selskap basert på de tre sportene de likte (snowboard, skateboarding og surfing). Med en investering på $ 5000 fra Richards far begynte de prosessen. Først kom navnet, da kom stenen og Volcom ble født.

 

Siden den begynnelsen har Volcom Stone spredt seg sakte over hele verden. Selskapet har modnet internt, men fortsetter å jobbe med samme filosofi som det startet med. Volcom strømmer gjennom sin kunst, musikk, filmer, idrettsutøvere og klær.

OUTERWEAR

STREET

YOUTH

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.